Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@08:09:40 GMT

تمهیدات شرکت برق تهران برای گذر از پیک تابستان

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۸۶۹۸۹

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: حدود ۶۰ طرح برای گذر از پیک تابستان امسال به ارزش ۵۰۰ میلیاردتومان تعریف و بخش عمده اعتبارات هم جذب شده است.

خبرگزاری صدا و سیما: مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: حدود ۶۰ طرح برای گذر از پیک تابستان امسال به ارزش ۵۰۰ میلیاردتومان تعریف و بخش عمده اعتبارات هم جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامرضا خوش خلق با اشاره به اینکه بخشی از این طرح‌ها به مدار آمده و بخشی دیگر در حال آماده سازی است، افزود: پست ۴۰۰ کیلووات سعادت آباد نمونه‌ای از ۶۰ طرح پیش بینی شده و خطوط هوایی و زمینی نیز برخی از این طرح هاست که بیش از ۲۵۰ کیلومتر کابل زیرزمینی تاکنون اجرا شده است.

وی افزود: در دوره نوروز مجوز کار ۸ طرح کابلی را از شهرداری دریافت کردیم که ۵ طرح تمام شده؛ یک طرح در حال اجراست و ۲ طرح دیگر را نیز شروع کردیم.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران درباره نیروگاه‌های کوچک و پراکنده (DG) نیز گفت: پارسال ۵۰ مگاوات سهمیه این نوع نیروگاه را داشتیم که با کمک بخش خصوصی وارد مدار کردیم و امسال نیز با استفاده از سرمایه کوچک ۵۰ مگاوات دیگر به مدار می‌آوریم تا در محل مصرف به بهره برداری برسد.

خوش خلق با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰۰ مگاوات توافقنامه برای ساخت نیروگاه (DG) صادر شده است، افزود: ۵۰۰ مگاوات از این نیروگاه‌ها در دست اجراست.

وی تاکید کرد: دو نیروگاه متوسط نیز هر کدام به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات پیش بینی شده است که امیدواریم بخش خصوصی ساخت آن را شروع کند.

خوش خلق گفت: برق منطقه‌ای تهران ۲۵ درصد مشترکین کشور را در خود جای داده که شامل ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک است.

وی افزود: حدود ۲۰ درصد کل تأسیسات برق کشور نیز در محدوده برق منطقه‌ای تهران (استان‌های تهران، البرز و قم) قرار دارد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران به ویژگی‌های این منطقه با وجود مناطق حساس مانند سفارتخانه ها، وزارتخانه‌ها و مناطق امنیتی اشاره کرد و گفت: تأمین برق این مناطق از حساسیت بالایی برخوردار بوده و مسئولیت سنگین آن به دوش برق منطقه‌ای تهران است.

خوش خلق افزود: ۱۲ هزار مگاوات نیروگاه نصب شده در محدوده برق منطقه‌ای تهران وجود دارد که بخش زیاد آن خصوصی و بخش دیگری در حال واگذاری است.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان از محل فروش برق (منابع داخلی) سالانه بدست می‌آوریم، گفت::، اما نیاز نقدینگی به طور کامل تأمین نمی‌شود و این درآمد هم به خاطر نرخ‌های پایین (میانگین ۶۰ تومان برای هر کیلووات ساعت) کافی نیست.

خوش خلق به اجرای قانون تثبیت قیمت‌ها در سال ۸۶ اشاره کرد و افزود: این قانون در سال ۸۹ همزمان با هدفمندی یارانه‌ها پابرجا بود و از آن پس با وجود تغییر قیمت برق، بخش عمده‌ای از درآمد برق به سازمان هدفمندی یارانه‌ها پرداخت می‌شد و به همین دلیل شتاب سرمایه گذاری در صنعت برق کم شد و عقب افتادگی در آن به وجود آمد.

وی اضافه کرد: از آنجا که برق منطقه‌ای تهران قدمت زیادی دارد فرسودگی زیادی نیز در برخی تأسیسات برق این منطقه وجود دارد و عمر برخی تأسیسات به بیش از ۵۰ سال می‌رسد که چالش پیش روی ما در بهینه سازی است.

خوش خلق به فروش سالانه ۴۰ میلیارد کیلووات ساعت در برق منطقه‌ای تهران اشاره کرد و گفت: از این محل هزار میلیارد تومان بدست می‌آید که ۵۰۰ میلیارد تومان آن صرف هزینه‌های جاری، پرداخت حقوق ۳ هزار شاغل و نگهداری ۳۲۰ پست برق می‌شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم آل صادق ظهر دوشنبه به همراه وزیر داخلی عراق از مرزهای زرباطیه عراق و مرز مهران بازدید کردند.

وی با اشاره به پیگیری‌های ایران و عراق برای حل مشکلات مرزهای دو کشور برای اربعین، افزود: هفته گذشته مسایل و موضوعات مرز خسروی بررسی و امروز نیز مسایل مرز زرباطیه عراق و مهران بررسی شد.

آل صادق عنوان کرد: اهتمام مسوولان دو کشور ایران و عراق خب و فصل مشکلات مرزهای در بحث زیرساخت‌ها برای تسهیل در تردد زوار و موکب ها است.

وی بیان کرد: موضوعات و مشکلات دیگر مرزهای دو کشور برای اربعین نیز بررسی می‌شود.

کد خبر 6098176

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم برای مرحله دوم انتخابات در نظر گرفته شده است
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تابستان داغی خواهیم داشت
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • تمهیدات اورژانس تهران برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • تمهیدات لازم برای امنیت انتخابات دور دوم مجلس در آبادان اعمال شد
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان